Waarom zou je colloïdaal zilver kopen?

colloïdaal zilver kopen

Colloïdaal zilver kopen, je hebt er misschien nog nooit van gehoord. Je vraagt jezelf misschien af, wat is het precies? Wanneer het van hoge kwaliteit is, is het 100 procent zuiver. Door veel mensen wordt het gebruikt, het zit namelijk een heel veel producten. Het zit bijvoorbeeld in een neusspray, en ook in meerdere crèmes. Het wordt ook gebruikt in de zink, het zilver heeft namelijk een bacteriële werking. Het doodt namelijk meerdere micro organismen, waardoor het voor vele dingen gebruikt kan worden. Als het water door je zink niet meer goed wegloopt, kan je het best dus het middel gebruiken. De reden dat het dus redelijk vaak gekocht wordt, is omdat het voor meerdere dingen gebruikt kan worden. Je kan het online vinden, maar ook in verschillende winkels.

Hoe wordt het precies gemaakt 

Je weet nu wat colloïdaal zilver is, maar hoe en waar wordt het gemaakt? het zilverwater maken ze eigenlijk heel simpel, je kan het zelf ook zelfs doen. Ze doen namelijk in een bak met water een aantal zilveren staven, en vervolgens gaat er elektriciteit doorheen. Wanneer de elektriciteit er doorheen gaat, komen er zilver stoffen in het water terecht. Wanneer de stoffen in het water zitten, heb je al zilverwater. Het is dus best wel eenvoudig om het water te maken, je hebt er alleen water voor nodig en iets van zilver. 

colloïdaal zilver kopen

Van maken tot aan de winkels

Het proces van zilverwater maken is dus erg simpel, maar wat als het gemaakt is?Als het zilverwater gemaakt is, moet het natuurlijk ook in de winkels komen te liggen. Je moet natuurlijk wel colloïdaal zilver kopen, want anders kan het beter niet gemaakt worden. Wanneer het gemaakt is, wordt het meteen vanaf de fabriek bezorgt naar de winkels. Het proces van maken tot aan bezorgen, is dus erg eenvoudig en kort.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *