Heb je relatieproblemen? Bezoek een therapeut!

relatieproblemen

Steeds minder zin om elkaar te zien, geïrriteerd raken aan de kleinste dingen of steeds minder liefde naar elkaar uiten? Grote kans dat jullie dan last hebben van relatieproblemen. Ook al kan je het soms wel jaren volhouden op deze manier, maar dat is vaak niet het beste. Waarschijnlijk weten jullie dat dan diep van binnen ook wel, maar durven jullie geen concrete stappen te nemen. Ben je de wanhoop nabij en zijn jullie op zoek naar een oplossing voor jullie problemen? Denk dan eens na om een relatietherapeut in te schakelen. In dit artikel vertellen we je waarom jullie dit zou kunnen helpen.

Wat doet een relatietherapeut?

Voordat jullie besluiten om een relatietherapeut in te schakelen, is het misschien wel handig om te weten wat zo’n persoon dan precies doet. Een relatietherapeut helpt stellen met relatieproblemen dichter bij elkaar te komen en uit te vinden of en hoe zij hun relatie kunnen verbeteren. Meestal heeft een relatietherapeut een achtergrond in de psychologie, maar dat is niet altijd het geval. Het kan ook zijn dat ze door ervaringen of cursussen therapeut zijn geworden.

Een relatietherapeut kan individuele coaching geven en relaties verbeteren, maar ook zakelijke relaties kunnen worden verbeterd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zakelijke mediation, om bepaalde zaken op te lossen met een mediator.

In het geval van relatieproblemen kan een relatietherapeut op verschillende vlakken helpen. Deze kan namelijk mannen coachen die hét een beetje kwijt zijn en die het niet meer weten. Maar ook vrouwen kunnen gecoacht worden die bijvoorbeeld tegen muren aanlopen of die zich totaal onbegrepen voelen Naast losse coaching kunnen stellen ook gecoacht worden in verbinding en hun communicatie. Dit om de ruziën, irritaties en het verdere op te lossen.

Los jouw relatieproblemen op

Ben jij benieuwd of een relatietherapeut iets voor jullie kan betekenen? Neem dan eens contact op met Qruun Schram. Hij is namelijk expert in relaties en helpt jullie graag met jullie problemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.