Jukbeenderen fillers

fillers

De uitstraling van je jukbeenderen verbeteren? Met een fillerbehandeling kan het!

De uitstraling van je jukbeenderen en ook je wangen geven voor een belangrijke mate een jeugdige of juist een wat verouderde of vermoeide uitstraling aan je gezicht en daarmee je volledige verschijning. Enerzijds is het heel normaal dat jukbeenderen qua volume en vet afnemen. Dat is namelijk een onderdeel van het verouderingsproces in het gezicht. Aan de andere kant is het gelukkig niet zo dat hier helemaal niets tegen valt te doen. Door een behandeling te ondergaan met jukbeenderen fillers kun je je gezicht weer een veel jeugdiger karakter geven. Tegenwoordig kun je een dergelijke behandeling ondergaan met fillers van materiaal dat als lichaamseigen wordt beschouwd. Dit maakt zo’n behandeling veilig en verantwoord. Hieronder lees je de antwoorden op twee vragen die vaak worden gesteld als het gaat om jukbeenderen fillers.

fillers

Wanneer zie je het definitieve resultaat?

Wanneer je gaat voor een behandeling zoals in dit artikel beschreven, moet je er rekening mee houden dat je de eerste twee weken na de behandeling pijn, blauwe plekken en zwellingen in je gezicht kunt hebben. Als dat allemaal verdwenen is zal het definitieve resultaat zich openbaren. Dit kan dus zeker twee weken duren vanaf de datum van de behandeling.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Als je ervoor kiest om je behandeling te laten doen bij een organisatie die de wettelijke regels en landelijke (gezondheids)adviezen volgt, dan kun je niet verlangen dat je met fillers zoals in dit artikel beschreven een permanent resultaat kunt realiseren. Over het algemeen wordt ervan uitgegaan dat de effecten van de behandeling tot een jaar zichtbaar kunnen zijn. Natuurlijk kun je via periodieke nabehandelingen de duur van zichtbare resultaat wel flink verlengen. Hoelang het resultaat zichtbaar blijft hangt verder af van je huidtype, je levensstijl en je leeftijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *