Gezondheidsproblemen vormen altijd een barrière in uw dagelijkse werk. Evenzo is blaasontsteking een ernstig gezondheidsprobleem dat gepaard gaat met een verontrustend urineprobleem bij mannen. Blaasontsteking wordt veroorzaakt door een bacteriële infectie in de blaas of urinewegen, waarbij u ofwel een verstopping tijdens de urine krijgt of frequent urine met een sterke geur en troebele kleur ervaart. Ondertussen resulteert dit in een branderig gevoel, pijn in de urethra, koortsproblemen, zorgen in de buik en bloed in de urine. Als blaasontsteking niet tijdig wordt behandeld, kan dit een risico worden voor prostaatkanker, wat zeer gevaarlijk is.

Blaasontsteking

Ja, blaasontsteking is een veelvoorkomend probleem bij mannen, maar weet u dat mannen nog steeds minder kans hebben op blaasontsteking dan vrouwen? Wel, het is waar! Vrouwen met een urethra van 3 cm lang worden in een snel tempo aangetast, in vergelijking met mannen met een urethra van 20 cm lang. Daarom is dit gezondheidsrisico levensbedreigend voor zowel mannen als vrouwen. Wat zijn de redenen achter blaasontsteking moet u denken? Welnu, de belangrijkste redenen zijn het gebruik van medicijnen, een zwak immuunsysteem en het niet volledig legen van de blaas tijdens het urineren.

Blaasontsteking eenvoudig behandelen

Maar u hoeft zich geen zorgen te maken! Vaud heeft een ideale oplossing om Blaasontsteking man te behandelen. Onze Blaas-urineweg Support van topkwaliteit is de ultieme keuze voor de behandeling van elk type infectie en ontsteking in de blaas, urinewegen en het gebied eromheen. Bovendien is dit samengesteld uit natuurlijke ingrediënten zoals concentratie D-Mannose supplement, Gepatenteerde Cranberry extract en Vitamine C. Tevredenheid is dus gegarandeerd met betrouwbare resultaten. Deze Blaas-urineweg Support is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Interessant is dat de gezondheidsclaims van dit supplement zijn goedgekeurd door de European Food Safety Authority (EFSA).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.