Comfortabele massagetafel

massagetafel

Misschien wel het belangrijkste item van een massagesalon de massagetafel, wanneer je een massagesalon hebt liggen de klanten erop om te genieten van een heerlijk ontspannende massage. Tenminste als je een goede tafel hebt, wil je de tafel mee kunnen nemen naar locatie dan moet deze wel draagbaar zijn en goede gewicht hebben. Niet alleen de klant heeft veel plezier van de tafel, een therapeut ook omdat de tafel lekker comfortabel is om mee te nemen. Er zijn niet echt regels voor, maar je snapt dat een tafel van 35 kg niet handig is om mee te nemen in de auto.

massagetafel

Ga niet voor het goedkoopste

Helaas wordt een massagetafel al aangeboden voor een voordelige prijs, dit neemt niet weg dat de kwaliteit en het comfort daarvan veel minder is. Ben je professioneel met je werk bezig, dan kun je niet om het comfort van je klant of cliënt heen. Natuurlijk moet je als therapeut ook aan jezelf denken, zorg er altijd voor dat je comfortabel je klanten kunt helpen met een goede tafel waarbij je geen rugklachten krijgt. Wat voor tafel je ook koopt bij demassagewinkel.com, iedere tafel is CE gecertificeerd. Welke massage je ook uit wilt voeren, de tafels zijn er geschikt voor. 

Geen piepen en kraken bij een tafel

Of je nu een massagetafel koopt die je in kunt klappen, of een model welke je vast kunt gebruiken. Het is niet comfortabel voor je cliënt wanneer de tafel bij iedere beweging piept en kraakt. Je kunt er zeker van zijn dat de tafels bij de massagewinkel niet piepen of kraken tijdens gebruik, met welk gewicht je de tafel ook belast. Voor de therapeut zijn de tafels comfortabel door de goede hoogte die ze hebben, en het gewicht zodat ze eenvoudig mee te nemen zijn. De tafels beginnen al bij een gewicht van ruim 10 kilo, dit betekent dat je de tafel dus gemakkelijk mee kunt nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *